xray20 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ahojky, máte někdo zkušenost s touhle training hrou a kamerou? Jsem ji teď ojednával z UK. http://yourshapegame.uk.ubi.com/ jinak by mě docela zájímali podobné hry. Používám Wii motion plus, Wii fit plus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xray20 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže je to jen o cvičení, žádné minihry. Je tam teda jedna položka v menu zakodovana. Zadny kody jsem se zatim nikde nedozvedel. Tak ani nevim co se tak skryva. Cekal jsem od te hry vic.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 No a snima to aspon presne? Nejake dojmy? Preci jen hry jsou super :) ale ja treba hledam neco jako lepsiho trenera...ktery ti rekne ze nohy nemas pod spravnym uhlem atp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Putanek Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jj...to by me taky zajimalo, a dala by se k tomu pripojit jina kamera ?? to by bylo super...nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 z funkčního hlediska se posilovně v tomhle ohledu nic nevyrovná, tyhle hry jsou jenom o vyblbnutí před obrazovkou, kdybyste ty prachy spíš hodily do permanentky, aspoň byste se někdy zvedly od toho neustálýho hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xray20
Ahojky, máte někdo zkušenost s touhle training hrou a kamerou? Jsem ji teď ojednával z UK. http://yourshapegame.uk.ubi.com/
jinak by mě docela zájímali podobné hry. Používám Wii motion plus, Wii fit plus..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.