Panther Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Kolik lidí odtuď hraje Cod Modern warfare Reflex nebo World at war? Nechcete udělat clan? Kdo by měl zájem napište domluvíme se na nejakých trénincích,hrách atd Vyměníme si icqčka nebo skypy a budeme komunikovat a hrát co vy na to ? Můj Level v Cod MW Reflex 19 a můj kód je 076500994504 kod na World at war vám dám podle počtu lidí protože tohle hraju teď víc ;) Připravuje se Turnaj od Adis(e) tak se připojte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ja bych se pripojil.Muj FC 4407-4333-4468 rank 52. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 s hotíkem sme dohodnuty :D jeste budem premyslet na zkratce pred jmeno do codu Edit:aby jsme zrychlily pripadnou ucast tady mate moje icq a skype ICQ:242205815 a Skype:sxd352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 mno, mozna bych sel... myslim, ze jsem lvl 19... ale nejsem si jisty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak dohodnuto s obema s adisem sem hral bohuzel proti sobe ale :D 8kill strike potom nas vykopli :D a z toho 7 kills jen adise :D EDIT: Někdo další? Nejlepe aby ste meli skype aby sme mohli kecat :D To adis: Ty uz pro me nejsi adis ale chodici granat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 jo jo, vytahuj se, kdyz mam granatomet tak dal 6 kill strike na jeden granat ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 hrajete to vubec jeste nekdo? Modern reflex:4254-0026-7100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.