Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Uncharted 2 z CZ x z EN

k4relB

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A zkoušel si dát ty Savy na flashku? Nemá to třeba chráněné proti přenosu do jiné konzole = že by to měli rovnou ochráněné i tak, že to nejde ani použít u jiného disku?

Jistý si nejsem, ale myslím, že by to mohlo být tím.

Zkus si ty savey dát na tu flashku a smazat ty v PS3, plus smazat i ty Game data, co si Uncharted 2 stáhl a dát tam tu CZ verzi, nechat ji stáhnout ty data a pak tam dát ty staré savey. Jestli to nepůjde, tak to asi bude tak, jak jsem říkal.

Btw: Proč sis kupoval i českou verzi, když si ENG odehrál? Jen kvůli manuálu?:)

Edit: Jn, SandysJr má recht, vlastně to člověk může vidět, i když si ty savy dá na flashku a mrkne na ty názvy těch složek v PC. Sorry za špatný tip. Ještě, že se ta hra neinstaluje, takže ty patche máš stáhlé za chvilku:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Dohral jsem verzi, asi z anglie, manual mela jen anglicky. Ted jsem koupil verzi z CZ (ma cesky manual) a kdyz ji spustim, tak pise, ze muzu hrat pouze novou hru. Cim to je? Cekal jsem, ze by mohla najit puvodni sejvy

Nenajde je kvůli kódu hry, jsou to ty kódy na obalu jako BCES a BLES pokud se neshodují, tak instalaci a savy bere jako jinou hru.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nenajde je kvůli kódu hry, jsou to ty kódy na obalu jako BCES a BLES pokud se neshodují, tak instalaci a savy bere jako jinou hru.

presne tak.....a takisto si treba pozriet toto oznacenie pred stahovanim DLC...na UK store je ine ako na CZ store (BCES 00509)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu