Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak poznat dobře vypálenou hru bez xboxu?


Fryta

Otázka

Je na to nějaký program nebo by se mělo něco zobrazit když dám hru do pc?? Ptám se protože dávám xko na flash a nemám moc místa v pc tak bych chtěl hry vypálit...

a ještě dotaz když dám hru do abgx musím tam něco nastavovat nebo vše nechat tak a dat lunch??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
no pokud máš iso v pohodě vypaloval si rychlostí 2,4x, vypalování proběhlo ok, tak se nemusíš ničeho bát pokud bys to pálil např. v imgburnu tak dej verify iso ;)

v tom imgburnu dám zapsat soubory/adresáře na disk dám tam IMAGE.dvd a IMAGE.iso dám rychlost 2,4x a to verify iso najdu kde??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hned na úvodní obrazovce nad znakem disků,kterými spouštíš proces pálení je okénko na zaškrtnutí - kontrola ( verify ) . Je to ale zbytečnost,protože ti to jen porovná,jestli je iso vypálené na DVD totožné s isem na HDD PC . Jestli je iso které vypaluješ nefunkční , tak se to stejně nedozvíš - jen po vložení do xboxu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nakonec sem palil v clone cd jako soubor sem dal .dvd a sem vypalil...ale nwm je to dobre?? iso se mi tam nezobrazilo...ted mám na vypalenem dvd update,audio,video kdyz jsem to dal do pc...je to dobre?? porad se mi nejak nezda ze sem tam nedal to iso protoze tam nebylo zobrazene...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no v pc se mi zobrazilo jen 173MB...i když sem tam dal origo hru tak se mi zobrazilo to same...tak je to dobre nebo ne ?? a dělel jsem to stejně jak je napsané v návodu co si poslal....

EDIT: jo když otevřu v imgburn tak tam mám 7*838*695*424 bytes takže je to dobře snad nE??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravicko mam takovej malej problem.Mam od kolegy z prace půjceny hry na xko.Xko mam ted flashnuty.Jeho vypaleny hry mi jdou bez problemu a pote co je vypalim na svem notasu a a chci z nich hrat tak mi to napise ze mam dvd skrablem nebo spinave.Pritom je to hned vytahnuty z vypalovacky.Z tri dvd jsem odpalil zatim 2.Palim na clone cd a verbatim DVD+R DL.Myslite ze bude neco spatne nebo neco s vypalovackou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to jasná chyba vypálení DVD tvojí vypalovačkou . S vypalovačkami v notesu někdy problémy jsou . Pokud máš notas už starší ,tak se podívej jestli máš poslední verzi FW vypalovačky podle typu zde : http://www.firmwarehq.com .

A lepší je vypalovat ImgBurnem , než clone CD . Když jsem začínal , tak mi to také s cloneCD nešlo a ImgBurnem potom ano . Zkus to ještě s ImgBurnem , pokud to opět nepůjde , tak si budeš muset pořídit novou vypalovačku ( nejlépe LG ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu