Kailo Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nevím, zda to víte, ale na českém PSN se objevil Dynamic Theme Wipe Out HD a Motorstorm Dříve se na Japonském store objevilo Theme Afrika (moc pěkné), byl chvíly FREE a pochvilce se stal placeným, jako ostatní. Takže neváhejte a rychle tahejte, dokud je u nás ta "akcička" PSN -> Other Media -> Media -> Dynamic Themes -> a tam hledejte Enjoy ;) Dynamic Theme Wipe Out Fury HD http://www.youtube.com/watch?v=qVk5cbf6CYY Dynamic Theme Motorstorm http://www.youtube.com/watch?v=jBUZdlsLGdU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 používám wipeout schéma. připadá mi více "živé" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 díky, těším se až je napadne dělat filmové pohiblivé schémata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Mš se vůbec nelíbí. Mám tam originál světle modrý a báječně mi vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 me se taky moc nelibi, docela bych bral neco v modernejsim stylu, tohle je paskvil, oboji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Nejlepší je originál , ještě se mi docela líbí Little big planet theme,ale ten je placenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Mě se taky nelíbí, ale aspoň nějaký oživení někdy :) Nejradši bych Little Big Planet, to je asi nejlepší. No, prostě dokonalý =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 momentálně mám Heavy rain téma a krása :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 mohlo by byt viac takychto tem zadarmo :D ja osobne pouzivam motorstorm ale uvital by som zadarmo little big planet alebo eye pet dynamic themu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ouuuch, Heavy Rain bych chtěl taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.