Kodlos Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Chci se zeptat co je lepší na psp za wrc?Přemýšlím o koupi WRC: FIA World Rally Championship NEBO COLLINA MCRAE Rally.Tak prosím o radu???dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 colin mě moc nenatchl ale to wrc sem ještě nazkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 WRC jsem měl a nic moc, zlatí burnouti :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Souhlasim WRC je nic moc kup budt Burnouty a nebo Gran Turismo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 no tak asi ked tu postol ze sa rozhoduje medzi rally hrami tak asi nebude chciet arkadovy burnout -_- a k teme: colin je pre mna osobne lepsia volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jak už cjakub napsal přikláněl bych se také ke koupi Colina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 to si radsi kup Colina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Sice všichni tvrdíte že Colina,ale já hrál obě hry a přikláním se spíš k WRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Sice všichni tvrdíte že Colina,ale já hrál obě hry a přikláním se spíš k WRC... Ale já hrál taky obě hry:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ale já hrál taky obě hry:psp: Netvrdím že ne :-P Jen jsem poznamenal,že jsem hrál obě a přikláním se na stranu WRC,protože se mi zdá lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 kup wrc... je o hodne lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 100%colin! wrc jsem po 15 minutach nastesti vymazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.