djmanny Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 zdravim..potrebuju flashnout xbox.... nevite kde bych sehnal tento Řadič PCI VIA VT6421A ?? :) nebo jakej by jste mi doporucily?? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Zkus to tady - http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074610569.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmanny Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 díky...heled..este me tak nabadlo..neni to chipset via KT6421a??? nebo timhlenstim to jde???dikas za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Vždyť v tom popisu to mas jasne napsano že je to chipset VIA Chipset VT6421A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmanny Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 jj jen jsem se ptal... je to ale ten VT :) díky moc za dopoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ses si jistej ze se ti to vyplati ?? abych to nepojebal a nakonec nezjistil ze lepsi bylo si to dat flashnout k nekomu nez vyhodit zbytecne prachy za radic a hlavne xko z okna. Nechci te podcenovat ale dvakrat mer a jednou rez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djmanny
zdravim..potrebuju flashnout xbox.... nevite kde bych sehnal tento
Řadič PCI VIA VT6421A
?? :) nebo jakej by jste mi doporucily?? diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.