sasán Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj mam problem s jednim uzivatelem cf sme si rekli ze vymenime sloty na hry kdyz chci stahnout nejakou hru tak mi to napise An error occurred during the install operation(80029780) a kdyz chci aktivovat svoji ps3 na ten ucet tak mi to vyhodi An error has occurred(80029780) za neco co by mi pomohlo dam THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 nekde tady na foru sou vypisy podle error kodu v PS3, co znamenaji... zkus je najit a podivat se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 help........nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tady si muzes pocist o tomhle erroru: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=475136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.