Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zcela nové PSP 3004 slim

gamer007

Recommended Posts

Ahoj, tak jsme s kámošem sehnali v OK elektro dnes verzi 3004 s FW5.02. Takže je to asi dobrý co. Těd bych potřeboval návod jak na flash. Vím že je to v sekci pro začátečníky, ale já bych radši jestli někdo nenapíše krok po kroku, jak na to.

Jěště jak je to upgradem, doufam že se to nědělá automaticky, když se připojim k netu. Nemusim někde něco vypnout?

Edit: na krabici je písmeno C - takže deska TA-090v2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uděláš Update na FW 5.03, nahodíš MHUSpeed + GEN-C a můžeš pařit...

Jinak Update se dělá tak že ten FW stáhneš (má něco okolo 20 MB), hodíš na paměťovku a spustíš instalaci, WiFi ani k tomu nepotřebuješ. No vše máš napsaný v tutoriálech. :)

Odkaz ke komentáři

Uděláš Update na FW 5.03, nahodíš MHUSpeed + GEN-C a můžeš pařit...

Jinak Update se dělá tak že ten FW stáhneš (má něco okolo 20 MB), hodíš na paměťovku a spustíš instalaci, WiFi ani k tomu nepotřebuješ. No vše máš napsaný v tutoriálech. :)

Co myslíte dnes, je lepší ten MHUSpeed nebo chickHEN? A proč?

Edit: víte o dobrým Eshopu na příslušenství za dobré ceny?

Odkaz ke komentáři

Takže se nemůže stat, kdyz zatim budu surfovat s psp po netu, ze by se mi to upgradovalo samo?

Pokud nedáš update v menu,tak ne...I když kdoví,co má PSP za lubem;-)

A jestli je lepší MHU nebo ChickHen...záleží na jakým PSP...na jedno jde líp to a na druhým zase to...musíš vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři

V menu mám Settings - Network update, potom chce výběr připojení, dál nejdu. To slouží k update FW?

K netu jsem se už připojil. Daj se pak přehrávat videa na youtube?

Jinak teda asi zkusim MHU, to jsem na to zvědavej, jestli to rozchodim. Kuva že nemám tu kartu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu