gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj, tak jsme s kámošem sehnali v OK elektro dnes verzi 3004 s FW5.02. Takže je to asi dobrý co. Těd bych potřeboval návod jak na flash. Vím že je to v sekci pro začátečníky, ale já bych radši jestli někdo nenapíše krok po kroku, jak na to. Jěště jak je to upgradem, doufam že se to nědělá automaticky, když se připojim k netu. Nemusim někde něco vypnout? Edit: na krabici je písmeno C - takže deska TA-090v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 1.Prostě nainstaluj ChickHEN nebo GEN 2.Pak udělej upgrade na náký FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jěště nemám kartu, takže se na to vrhnu do konce týdne. Jak je to s tím FW, když by se chtěl změnit tak se to zeptá? Nebo to musim někde vypnout, či co? Nerad bych přesáhl ten 5.03, to bych byl asi vprdeli co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 hele, ja sice 3004 nikdy v ruce nedržel, ale není to krok po kroku napsany tady ? http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Uděláš Update na FW 5.03, nahodíš MHUSpeed + GEN-C a můžeš pařit... Jinak Update se dělá tak že ten FW stáhneš (má něco okolo 20 MB), hodíš na paměťovku a spustíš instalaci, WiFi ani k tomu nepotřebuješ. No vše máš napsaný v tutoriálech. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Dobro, tak díkec. Jinak tam maj jěště nějaký kusy, nejspíš s tím samým FW, je tam za 4,5k samotny psp. Takže jestli někdo scháníte, tak UL naproti tescu ve všebořicích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Takže se nemůže stat, kdyz zatim budu surfovat s psp po netu, ze by se mi to upgradovalo samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Uděláš Update na FW 5.03, nahodíš MHUSpeed + GEN-C a můžeš pařit...Jinak Update se dělá tak že ten FW stáhneš (má něco okolo 20 MB), hodíš na paměťovku a spustíš instalaci, WiFi ani k tomu nepotřebuješ. No vše máš napsaný v tutoriálech. :) Co myslíte dnes, je lepší ten MHUSpeed nebo chickHEN? A proč? Edit: víte o dobrým Eshopu na příslušenství za dobré ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Takže se nemůže stat, kdyz zatim budu surfovat s psp po netu, ze by se mi to upgradovalo samo? Pokud nedáš update v menu,tak ne...I když kdoví,co má PSP za lubem;-) A jestli je lepší MHU nebo ChickHen...záleží na jakým PSP...na jedno jde líp to a na druhým zase to...musíš vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Někdo říká že lepší je to a někdo že zas to. Osobně preferuju MHUSpeed a mam taky 3004, chytá se mi většinou hned na poprv nebo na druhej pokus. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 V menu mám Settings - Network update, potom chce výběr připojení, dál nejdu. To slouží k update FW? K netu jsem se už připojil. Daj se pak přehrávat videa na youtube? Jinak teda asi zkusim MHU, to jsem na to zvědavej, jestli to rozchodim. Kuva že nemám tu kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jo to je ten Update tak na to neklikej a navíc GEN-C to i blokuje. Videa na YouTube přehraješ v aplikaci GoTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak, jestli to updatneš, tak si stahovaný hry nezahraješ :D Update uděláš nahrátim nové verze na kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Pěkný:wohow:, a to tam vy nemáte? Sem tušil správně. Jěště že némám tu kartu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Teď tě nějak nechápu...Update má každý PSP v menu...a myslím že karta je celkem potřebná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Nevěděl jsem že to je standartně v menu. Jasný že je potřebná karta. Nnic Zejtra ji někde splašim a jdu na věc heheheHEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Tak jsem sehnal aspon 2GB kartu a může se začít. Těd se zeptám, mám to udělat podle http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 tím prográmkem a to jen V2 nebo upd. v3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.