rockyzz Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Takže na youtube a ještě různě po webu jsem se dočet že k LIMITED EDITION se dostává specialní oblek a meč z HALO, mno a já nevim jak to získat poradil by mi někdo? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Myslim že už to tady někde bylo řečeno , jelikož LIVE není oficiálně podporovanej v ČR tak to do do krabic určený pro ČR nedáváj ( nějakej kód ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Aleee to je nesmysl xD, proč je na každý krabičce napsáno LIVE? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 No live tam může bejt napsaný ale v ČR není LIVEko OFICIÁLNĚ podporovaný ....... pokud se pletu ať se propadnu do pekla :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Aleee to je nesmysl xD, proč je na každý krabičce napsáno LIVE? :D ty jsi taky nesmysl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 No live tam může bejt napsaný ale v ČR není LIVEko OFICIÁLNĚ podporovaný ....... pokud se pletu ať se propadnu do pekla :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Páááádej :DD:D::D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Takže na youtube a ještě různě po webu jsem se dočet že k LIMITED EDITION se dostává specialní oblek a meč z HALO, mno a já nevim jak to získat poradil by mi někdo? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.