Dolfi Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Chci se zeptat daji se filmy nahrat do iPhonu jinak nez pouze pres iTunes? Treba pres WinSCP a kdyz jo tak jak? Bylo by super kdyby sly zkopirovat primo do slozky ipodu, ale nikde jsem ji nenasel. A potom jeste jeden dotaz: daji se nekde stahnout filmy jiz zkonvertovane v mp4 free? Kdysi jsem mel nejaky program, ale byl pouze na par dni a uz nevim jak se jmenoval, ktery umopznoval, ze jsem si mohl iphone zalohovat i na jinem PC nebo notebooku. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Pres WinSCP jde (ale ted si nepamatuju kam - ted ho nepouzivam). Podle me je komfortnejsi na videa a hudbu SharePod - muzes kopirovat i zpet do Pc.(nekde tady na foru je) A s tema filmama - sekce iP filmy ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.