TOMFX Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Prosim nemá někdo na tenhle film titulky.. ?dám 500credits.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Myslím, že na tento film ještě ani nebyly CZ titulky vytvořeny;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Myslím, že na tento film ještě ani nebyly CZ titulky vytvořeny;) Ja si taky rikam :D ja jsem je zkousel najit na strankach ktery znam ale ani na jedne jsem je nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 No na Titulkách jsem četl, že je teprve budou dělat, takže to chce trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 No sakra.. nemam na co koukat xD tak diky za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.