asterix13 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 cus lidi shanim nejaky dobry prehravac na prehravani filmu ve full hd . zkusil sem jich nekolik ale s kazdym byl problem bud sekani filmu nebo nefungoval zvuk , prosim poradte mi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 jednoznačne KMPlayer. Obsahuje dost kodeků, ale radši si stáhni nějaký KodekPack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 sekani?neams dost dobrej pc tim to muze klido bejt......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Určitě KMPlayer, používám jej již delší dobu a nemůžu si jej vynachválit...Tady si jej může zdarma stáhnout: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/?g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 sekani?neams dost dobrej pc tim to muze klido bejt......... Přesně, mám právě takovej problém, starší ati to nestíhaj, i když třeba nvidie to dávaj... hale já mám shit komp a jsem rád, že někdy přehraju 720p, takže si "užívám" na svý full hd telce jen 480p a jsem rád, že jsem rád... (mám KMPlayer) chce to buď blue-ray přehrávač a nebo lepší komp ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 já vždy nainstaloval CCCP kodeky a ono ti to nastavi a nainstaluje media player classic a ten je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 no zkusim ten kmplayer jinak mam slabe pc.... 1GB RAM , athlon x2 4200+ , ati x1650pro 256Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 VLC media player.....jinak samozřejmě záleží na kompu...když se ti to bude sekat i ve vlc máš to jistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak konecne KMPlayer funkční :) dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Cyber Link Power DVD ,ale není to freeware.. Když nainstaluji K-Lite Mega Codec Pack tak filmy jdou i přes WMP ,nebo MPClassic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.