Speca Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Cus lidi stahnul jsem si residen evil ale ve slozce mam soubory bin a cue. Co stim?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 resident je psx hra tak musíš ten bin soubor projed v psx2psp a hodit výsledný Eboot.pbp do PSP/Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Zkusil sem to a nic, udela se mi eboot adam do GAME zapnu najedou ukazky nejde ani zvuk a po ukazkach se to sekne. Nemate tu hru nekdo normalne uz udelanou?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 a máš k tomu potřebný plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Mel jsem je:-D PTZ sem normalne hral PSXa ale pak sem hodil GEN-D3 a nekoukal sem. Dyztak mi je pls posli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Speca
Cus lidi stahnul jsem si residen evil ale ve slozce mam soubory bin a cue. Co stim?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.