autobus Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 dobry den mam 2.70firmware a chcem si nainstalovat 3.50 .Musim nainstalovat nizsi ako 3.50 alebo mozem hned 3.50 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to chceš hrát jen originální (kupované) hry? ne ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 dobry den mam 2.70firmware a chcem si nainstalovat 3.50 .Musim nainstalovat nizsi ako 3.50 alebo mozem hned 3.50 dakujem hele na co ti bude 3.50 :blink: vzdyt na tom nejdou ISA ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 presne tak, na tom nejde delat nic. NEDELEJ to! Upgraduj na 2.71 a pak down na 1.5 a up na nejakej CF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 tady se objeví člověk co chce třeba hrát origoš a všichni se můžou zbláznit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 To bude nejakej prachac! :D Jinak k tematu no muzes rovnou na 3.50.. jen ti nepujdu IS(O)a..Nebo jednuduse v menu Update FW kdyz si pripojen k netu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 omfg.. nedelej to.. nebud lama... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autobus Odesláno Červen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 dik to som nevedel a na jakom firmware my pojdu iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 dik to som nevedel a na jakom firmware my pojdu iso hry kdyz mas tento fw tak si stahni devhook a nic nemusis downgradovat jenom si to hodis na kartu a do slozky iso si das hry to je vse tady mas adresu navod jak pro lamy http://console-forum.net/showthread.php?t=2131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeenik Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jsem začátečník, něco jsem už přečet, mám FW 2.71 s tou novější deskou, ale downgrade už na ní taky jde, ale v krámu jsp mě tvrdili, že novější hry na originál disku vyžadujou novější FW?! Je to asi jenom kec ne? jdou přece všechny hry (i originál na disku) hrát i na verzi 1.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 nejdou, nejdriv udelej downgrade na 1.5 a pak upgrade na nejaky Custom Firmware;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jsem začátečník, něco jsem už přečet, mám FW 2.71 s tou novější deskou, ale downgrade už na ní taky jde, ale v krámu jsp mě tvrdili, že novější hry na originál disku vyžadujou novější FW?! Je to asi jenom kec ne? jdou přece všechny hry (i originál na disku) hrát i na verzi 1.50? S těma hrama je to blbost, stejně máš custom FW a hry v ISO. Navíc FW 2.71 se dá krásně lehounce downgradnout. Koukni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=3135 Jenom se musíš ujistit, že máš desku TA-082. Taky jsem měl 2.71. Buď rád, ten dg uděláš doma za 15 minut, s vyšším FW, kromě myslim 2.80, bys už potřeboval nepatchovane GTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.