Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Total annihilation nejde :(

BioToXx_

Otázka

Zdarec lidi sem dost nemocnej takze stravim nejakej cas doma a tak sem premyslele co si zahrat... Napadlo me dost her ale jedina ktera zabavi na moooooc casu je prave Total annihilation... Ale bouzel byl sem rychle zklaman... Mam originalni 2CD hru sem nainstaloval a spustil ale kdyz sem si chtel dat skrimish tak asi v pulce nacitani (na 2 radku v pulce) mi to padne a napise se ze chybi naka "sorgant" file bo co... nevi si nekdo rady :( stahl sem i patch ale nejde to :( za vyreseni problemu dam klidne naky crdts

Ta chyba : console.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
hele zkus reinstal píše, že tam chybí nějaký soubor.....a pokud máš originálku tak by to mělo být ok...zkusil bych reinstal a případně nějaký patch novější znovu :)

oh dekuji dante !! Uz to slape !!! Nejspis stacilo to hodin na disk C ;) ;) dik moc... dystak to zatim nelockuj du zkouset ruzny novy jednotky tak dystak napisu ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

mam novej problem... hra uz mi de ale kdyz nainstaluju TAUCP pack (3rd units) proste jak to prida jednotky a mapy... tak mi nejdou ty mapy... mam tam misto toho nahledu jen sedej obdelnik a nejde to :( naka rada ?? Vyhodi to chybu ta mapa (MAP.neco)

Dalsi error object/armaas_dead.3DO KUAAA

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu