Jag Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj Mam problem kdyz vypalim hru a zapnu v Xku tak mi jede vpohode,ale kdyz zapnu jinou hru a pak zase tu vypalenou tak se Xbox chova jako by tam nic nebylo. Prosim za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 a na jaky DVD palis a v cem to palis (myslim program) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 odchazi ti mechanika cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jag Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 To MMattLupen21: Palim pres ImgBurn na Verbatim To jakubgaluszka: to jsem si myslel taky ale sechny stare hry mi jedou vpohode az u tech novych vydanych mi to zacalo delat. Ale zase u Army of two mi ten problem nenastal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak to bdue tvoji vypalovackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jag
Ahoj
Mam problem kdyz vypalim hru a zapnu v Xku tak mi jede vpohode,ale kdyz zapnu jinou hru a pak zase tu vypalenou tak se Xbox chova jako by tam nic nebylo.
Prosim za jakoukoliv pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.