Jag Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj Mam problem kdyz vypalim hru a zapnu v Xku tak mi jede vpohode,ale kdyz zapnu jinou hru a pak zase tu vypalenou tak se Xbox chova jako by tam nic nebylo. Prosim za jakoukoliv pomoc Citovat
0 MMattLupen21 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 a na jaky DVD palis a v cem to palis (myslim program) Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 odchazi ti mechanika cca Citovat
0 Jag Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 To MMattLupen21: Palim pres ImgBurn na Verbatim To jakubgaluszka: to jsem si myslel taky ale sechny stare hry mi jedou vpohode az u tech novych vydanych mi to zacalo delat. Ale zase u Army of two mi ten problem nenastal. Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 tak to bdue tvoji vypalovackou Citovat
Otázka
Jag
Ahoj
Mam problem kdyz vypalim hru a zapnu v Xku tak mi jede vpohode,ale kdyz zapnu jinou hru a pak zase tu vypalenou tak se Xbox chova jako by tam nic nebylo.
Prosim za jakoukoliv pomoc
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.