M0tion Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 4uste, takže mám patch 3.3.0, ale jelikož chci pařit na Drahy.com, protože už tam mám postavu potřebuju patch 3.2.2 tak vás chci poprosit jestli někdo nevíte jak v podstatě downgreadovat Patch ve WoW. Díky moc všem ;) THX nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Nejde to, musíš tu hru reinstalovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Nejde to, musíš tu hru reinstalovat :D Nevim nevim....od kamoše sem slyšel že jde hodit nějakej repair či co ale než něco udělám radši se zeptám, protože instalovat 18 GB znovu se mi ubec nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Jerry ale ty si mi ale zase nejak chytrej.. repatch jde jako prd... 1. Najdi si nainstalovanou hru 2. Najdi složku /data 3. jdi do složky /enus/engb 4. smaž cokoliv co ma v nazvu patch*.mpq 5. Otevři repair.exe v hlavni WoW složce 6. "Odšktrni" všechno a dej 'check files only'button 7. nech dojet opravu do konce /měl by te chtit opravit na 3.0.0 8. Až to dojede, měl by jsi byt 3.0.0 9. Teď si stahni potrebny patche 10. Nainstaluj je na co potřebuješ 11. Změn realmlist a mužeš pařit NEPOUŽÍVEJ LAUNCHER !!!! P.S. : A příště než se zeptáš, použij google a frazi treba jako wow downgrade 3.3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Diky moc ale na to abych se mrknul na Google jsem moc línej a jak sám vidíš CF je plný ochotných lidí, který rádi pomůžou :D takže ještě jednou díky moc ;) EDIT: poslal jsem CRDT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ok dik np dej vedet jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKIS007 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Ahojky chtel bych se zeptat ja v slozce data nemam zadny patch.mpq co tam mam smazat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.