Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3 otazky

m1ro

Otázka

Pred par dny jsem si koupil pouzivane (6 mesicu stare) PSP. Jeste se v tom nejak moc nevyznam a tak se chci zeptat na par veci.

1) V System Information mi pise,ze mam verzi 2.00. Protoze jsem ho ale jen ted koupil,nechci provadet zadny downgrade,ani tam cpat .iso hry,zkratka mam o nej tak trochu jeste strach :). A navic mesicne si muzu dovolit alespon jednu original hru. Ale zajimalo by me jestli mi pojedou na tomto firmware vsechny original hry,nebo budou chtit upgrade? Pocitam s tim,ze casem bych pak stejne asi nejaky iso hry zkusil. Momentalne si chci koupi GTA - Vice City Stories a Loco Roco.

2) Prepinac WLAN mam od koupi v dolni poloze. Kdyz jej prepnu nahoru ,nic se nerozsviti,ani kdyz prepnu zpatky. Je to normalni? Tu funkci bych asi nevyuzival,ale stejne me to stve. A ma ten prepinac byt spravne nahore,nebo dole,aby to nezralo baterku.

3) V polozce "GAME" je pod ikonkou UMD podobna ikonka (UMD s sipkami) a pise u ni "PSP update version 2.00". To jako ze muzu system updatovat primo z toho UMDcka s hrou? Mam tam hru SSX on tour a kdyz klepnu na tu ikonu,napise mi to ze verze software je 2.00 a nepotrebuje dalsi update. Neni mozne,ze u nejake hry bude update mozny a system se prevede treba do verze 3.11 a to bych byl v ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1.ani jedna z nich ti nepujde (teda alespon vice city určitě ne)

2.rozsvítí se až při navazování spojení,jo a je jedno kde je,dokud nejseš na netu tak to nic nedělá

3.můžeš,když tam hra bude mít třeba 3.0 tak se to updatuje na 3.0,2.0 je krásnej fw na downgrade podle mě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu