kouny123 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Prosím potřeboval bych vědět jakou NBA bych si měl koupit napištemi se kterou ste byli spokojeni asi tak na 100% díky moc!!!!!!!!!!8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shukry1 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 09 je nej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ^^ tady jde spis jestli tu od EA,nebo tu od 2k.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Srig Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Já bych bral radši tu od ea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouny123 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ^^ tady jde spis jestli tu od EA,nebo tu od 2k.. ;) To je jedno prostě jakou NBA EA nebo 2k tu se kterou s spokojeni::::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouny123 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Já bych bral radši tu od ea. Proč od EA ta je lepší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/nba2k10?q=nba http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/nbalive10?q=nba%2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Osobně bych bral od EA, mám sice jen starší 08, ale není to špatné a NBA Live 10 bude jistě dobrá... 2K zrovna nemusím, takže bych bral jistě od EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartell33 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 No vidíte. A kdyby jste si o tom něco přečetli, tak víte, že NBA 2K10 je na tom oproti Live 10 o dost lépe. A dovolím si říct, že je to čistě objektivní názor. Takže doporučuju NBA 2K10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Také doporučuji NBA 2K10 - hrála jsem i od EA, ale 2K je v NBA o moc lepší - lepší pohyby, celkově lepší fyzika míče atd. A to jsem dlouhou dobu hrávala jen od EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Sice jsem nehrál, ale co jsem četl tak lidi si víc chválí NBA 2K10. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kouny123
Prosím potřeboval bych vědět jakou NBA bych si měl koupit napištemi se kterou ste byli spokojeni asi tak na 100% díky moc!!!!!!!!!!8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.