obinek Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zkuz vyndat kartu asi mas brick co tam mas ofw nebo cfw jestli mas cfw tak zkus pri startu drzet R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zkuz vyndat kartu asi mas brick co tam mas ofw nebo cfw jestli mas cfw tak zkus pri startu drzet R mam OFW a ani s vyndanou kartou to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mam OFW a ani s vyndanou kartou to nejde a jak sis teda moh prehrat software kdyz to mas brickly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ja nevim jestli je brickly.treba jsem to zkousel trikrat po sobe zapnout a neslo to ale na poctvrte to slo.tak jsem si prehral FW vse bez problemu ale potom to zacalo delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 pred chvilkou jsem to zkousel a psp nabehlo normalne do menu ale po vypnuti a naslednem zapnuti to zase neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no tak ale to potom neni brick. jak dlouho to psp mas ? mel si 4.05 uz od zacatku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Nevypínal jsi ho při aktualizaci fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 koupil jsem ho v bazaru.byl tam FW 4.05.bylo absolutne v poradku tohle mi to zacalo delat tak pred tydnem.je to psp 2002 ja ho mam zhruba pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Vyndej baterku, připoj ho k nabíječce (musí bejt zapojená v elektrice :D) a zkus to nahodit, když to nepomůže, tak je to brick ;) //EDIT: Omlouvám se, jsem tu z iTouche, nečetl jsem celý topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 brick to bejt nemuze, dyt rika, ze se mu to obcas podari nahodit a ze si jeste preinstaloval ofw na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Vyndej baterku' date=' připoj ho k nabíječce (musí bejt zapojená v elektrice :D) a zkus to nahodit, když to nepomůže, tak je to brick ;)[/quote']jak to muze byt brick kdyz mu to nekdy naskoci?:D... zkus oocistit pametovku, ocistit baterku a konektro na baterii v psp... pokud bude delat zkus jinou baterku, vypada to na problem v hw, jelikoz sw mas nejnovejsi tak uz update dat nemuzes, hm psp slim, rkl bych ze uz mas new z. deksu takze flash taky neni mozny, zajimavej pripad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 diiky vsem zkusim a pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vsechno jsem zkusil a stejne to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vsechno jsem zkusil a stejne to nejde hm... tvl fakt nwm... nespadlo ti? nerozebiral jsi ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nerozebiral parkrat mi to spadlo ale to uz je dlouho a nicemu to nevadilo normalne to bezelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nerozebiral parkrat mi to spadlo ale to uz je dlouho a nicemu to nevadilo normalne to bezelo no to fakt nwm... zkus pockat co napisou este kluci, kdyz se nic nedozvis napis anonymousovi, to je borec pres psp hardware, pokud se na tebe vysere a pojedes kolem kolina stav se a ja se na to mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 oki dik moc za rady.a kolem kolina urcite nepojedu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vole kdyz jsi mel fw4.04 proc sis tam nedal ofw. pomoci chickenHEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vole kdyz jsi mel fw4.04 proc sis tam nedal ofw. pomoci chickenHEN neexistuje zpusob jak dat pres chickhen ofw...:D:D:D blijes blbosti:) a nez se zacnes hadat mrkni na topic pro zacatecniky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vole kdyz jsi mel fw4.04 proc sis tam nedal ofw. pomoci chickenHEN Chtěl si říct CFW, vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 vole kdyz jsi mel fw4.04 proc sis tam nedal ofw. pomoci chickenHEN :roll: Je to ChickHen...A asi chtěl ofw 6.20,nemyslíš?A nevím proč mu nadáváš do volů...A on jde přes ChickHen dávat ofw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Chtěl si říct CFW, vid? cfw do psp s novou z., deskou nenahrajes... pres chickhen se spousti homebrew iso loader jmenev cfw enabler... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ok, nebudu se do toho montovat. Já mám MHU ve dva dny starým 3004 slim a jsem spokojenej, nevim co bych si zahrál dřív. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ok, nebudu se do toho montovat. Já mám MHU ve dva dny starým 3004 slim a jsem spokojenej, nevim co bych si zahrál dřív. :psp: jo dobrej pristup:) dobry hry jsou final fantasy cc a dissidia...:) pak este Flat Out... srry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no tak asi bych ho rozebral a ocistil kontakty u lcd atd a nemas takhle nahodou tv kabel na pspo rikaz ze mas 2002ku tak ta ma uz vystup na tv treba je jenom spatnej display v psp ze se nedokaze pustit ale spis to bude vypojenej kabel na obraz nwm jak je to u slima ale u fata je u displaye jeden kabilek (slabsi) na podsviceni a druhej velkej tim se prenasi obraz tak ten bude bud blbe sedet nebo nwm v kazdym prypade bych ho otevrel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
obinek
mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.