Fenix1468622475 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 kdo není registrovanej tak mu ho mužu sehnat 1 klič mam na víc kdyžtak PM jinak na odkazu s registraci na EG http://www.eurogamer.cz/articles/rozdavame-klice-do-pc-bety-bad-company-2 EDIT : tak ani nemusite byt registrovany podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Aby jsi dostal klíč musíš být registrovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 já nevím osobně jsem registzrovany na EG.cz takže ti to neřeknu... Edit odhlasil sem se a klíč sem nezískal abys dostal klíč musíš bejt reglej na EG... Battlefield: Bad Company PC betatest Tuto soutěž vám přinesl Eurogamer. Momentálně je 910 zůstávajících klíčů v této soutěži. Takže... chcete klíč? Abyste měli nárok na získání klíče zdarma, musíte Zaregistrovat účet na Eurogameru, a být přihlášeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 registroval sem se tam a hned mi dali klic bezva mas tam thanks + credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 děkuji za credity ale nemuselo to bejt , bohate postačí thanks k mání je ještě 520 zůstávajících klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Posledních 32klíčů k betě Battlefield bad company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.