miz012 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj, neresil nekdo, pres jaky port se xbox pripujuje na LIVE? Jestli je to klasicka 80ka nebo neco jineho? Jde mi o to, ze potrebuji, aby byl xbox pripojenej na router, ale z routeru uz nevidel "svet"... Tak jaky port mu mam zakazat. diky za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj,neresil nekdo, pres jaky port se xbox pripujuje na LIVE? Jestli je to klasicka 80ka nebo neco jineho? Jde mi o to, ze potrebuji, aby byl xbox pripojenej na router, ale z routeru uz nevidel "svet"... Tak jaky port mu mam zakazat. diky za info Ondra použij port 3074 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ahoj,neresil nekdo, pres jaky port se xbox pripujuje na LIVE? Jestli je to klasicka 80ka nebo neco jineho? Jde mi o to, ze potrebuji, aby byl xbox pripojenej na router, ale z routeru uz nevidel "svet"... Tak jaky port mu mam zakazat. diky za info Ondra Hry používají port 3074.A ostatní 53 a 80. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miz012
Ahoj,
neresil nekdo, pres jaky port se xbox pripujuje na LIVE? Jestli je to klasicka 80ka nebo neco jineho? Jde mi o to, ze potrebuji, aby byl xbox pripojenej na router, ale z routeru uz nevidel "svet"... Tak jaky port mu mam zakazat.
diky za info
Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.