mysak222 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2007 Měl bych dvě otázky: 1) Když hraju hry nebo sleduju filmy, tak je docela dostpomalý překreslování obrazu, je to chyba? Nebo to je normální. 2) Mám memory stick Sandisk 4GB, když na to z počítače nahrávám něco, má to přenosovou rychlost 5 mega, nevite jestli to je fake?
0 bobo Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2007 1) zalezi podle videa , jestli mas spatne skonvertovane video tak se nediv ... psp je schopno vykreslovat filmy v dobre kvalite se zechovanim puvodniho frameratu 2)jaky mas usb ? ja napr mam jeste 1.1
0 mysak222 Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2007 1) zalezi podle videa , jestli mas spatne skonvertovane video tak se nediv ... psp je schopno vykreslovat filmy v dobre kvalite se zechovanim puvodniho frameratu 2)jaky mas usb ? ja napr mam jeste 1.1 1) jo, jenze tohle mam i u her, hraju ridge racer 2 z umd disku a auta jsou při závodě docela rozmazaný. 2) mam usb 2.0, jelikož mam ific firmware 3.40 tak ani nemuzu spustit test karty jak je rychla.
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 Moc do toho vidis :) . To je na kazdom PSP je to pomaly display ale niektori to nevidia. Jak ked zaciatocnici pri compe hraju hru co im ide 15 fps a celu ju dohraju lebo oni proste nevidia ze to seka. A pritom mne strasne vadil aj zapnuty frame limiter na gta:SA na PC (25 fps) musel som si ho vypnut :) .Tie tiene som prvy raz vydel ked som hral SOCOMa na kamosovom PSP. Pockaj si na nove PSP tam to bude vyriesene :)
Otázka
mysak222
Měl bych dvě otázky:
1) Když hraju hry nebo sleduju filmy, tak je docela dostpomalý překreslování obrazu, je to chyba? Nebo to je normální.
2) Mám memory stick Sandisk 4GB, když na to z počítače nahrávám něco, má to přenosovou rychlost 5 mega, nevite jestli to je fake?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts