CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hledám lidi co hrají na steamu hry, CSS,L4D,TF2 a další zítra i COD 4 :) snad můj nick je [psycho]-chewy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 cus muj nick je yUrig tak si mne pridej hraju tez css :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mam steam Ichitsugo az budu mit funkcni stolnas tak s tebou rad zahraju left4dead. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 cus muj nick je yUrig tak si mne pridej hraju tez css :) když si tě přidám najde to člověka nějakej nick shaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zkus pod nickem lukasek6666 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zkus pod nickem lukasek6666 :D už je to ok kdyžtak zahraju i demo AVP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ninja853 klidne si me pridej ty hry co tam mas hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hledám lidi co hrají na steamu hry, CSS,L4D,TF2 a další zítra i COD 4 :) snad můj nick je [psycho]-chewy* Nick: MisterJoda, k vašim pařmenským službám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 azumoninjo a vrano vás mi to našlo pod jiným nickem nevím jestli to jste vy, jaké máte uplně to původní jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 puvodni je: ninja853 a nick mam Bugs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 lol ninja taky chodí na konzole fórum? :D no koukam, že konzole fórum zná už snad každý.. jinak já jsem tam spac922 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Přidávej ;) STEAM : dyticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Hraju jenom TF 2 :cheesygrin: Nick : SalazarX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.