Shadow222 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Lidi pls v misi Second Sun mi po vytáhnutí z vrtulníku zmizí při zaměřování ta červená tečka a prostě nevím kam střílím, máte to tak i vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jo, je to normální, ale já jsem tu misi hrál stejně jenom s beretou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 teroristi zapnou totiz EMP, coz zneskodni vsechnu elektroniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 teroristi zapnou totiz EMP, coz zneskodni vsechnu elektroniku Dobre ty ja myslel ze to je bug :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 stačí jim sebrat zbran který nemaj kolimátor aby se ti líp mířilo ;)např. ak-47 tam najdeš ale ttak tak hraj s Berettou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ještě jednou otravuju, teď jsem to dohrál na veterána a když to dohraju mám jen 85% to mám jako unlocknout i trofeje nebo jak to mít na 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kryshot Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Pokud vim tak u Kz2 to bylo tak, ze kazda uroven mela nejakou hodnotu % ... Ale tady spis pujde o to, ze si zrejme nepozbiral vsechny Intely nebo nesplnil nejake challenge, ale nevim jestli vubec v kampani nejake challenge jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ještě jednou otravuju, teď jsem to dohrál na veterána a když to dohraju mám jen 85% to mám jako unlocknout i trofeje nebo jak to mít na 100%? Jo to bude v intelech, já mám to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi pls v misi Second Sun mi po vytáhnutí z vrtulníku zmizí při zaměřování ta červená tečka a prostě nevím kam střílím, máte to tak i vy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.