wannawall Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 čau, na celym tomhle fóru sem nenašel fifu 10 která by mi jela... vždycky naběhne černá obrazovka a musim to celý vypnout a znovu zapnout, chickhen atd... už mě to moc nebaví, tak mi prosim řekněte co s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Co tam nahráváš přes Chickhen?5.03 GEN-A,B nebo C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Si stáhni z mého topicu a máš to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wannawall Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak už sem to vyřešil, spustil a byl sem dost zklamanej... asi zůstanu u pes 2010... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wannawall
čau, na celym tomhle fóru sem nenašel fifu 10 která by mi jela... vždycky naběhne černá obrazovka a musim to celý vypnout a znovu zapnout, chickhen atd... už mě to moc nebaví, tak mi prosim řekněte co s tim...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts