azgard Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zdarec,zajímalo by mě kdo hraje už po banové vlně s flashem na xbox live? Jestli ještě pořád banujou nebo už to vzdali?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tento post tu vidím tak po 100000x té xD. Xbox nezajímám se o něj, ale vím, že se bude banovat furt.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 E.D.D.Y. Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 To AlexXx: Nechápu proč sem vůbec píšeš takovou kokotinu,když se teda o Xko nazajímáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 eddy on ma pravdu pokud nemate LT FW... tak dostanou ban vsichni kdo se na live pripoji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 eddy on ma pravdu pokud nemate LT FW... tak dostanou ban vsichni kdo se na live pripoji :) LT FW- mohl by jsi mi prosím tě říct o co jdE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flasar Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ja LT mam a stejne tam nelezu,podle me jedine schudne reseni je mit 2 xboxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 LT FW- mohl by jsi mi prosím tě říct o co jdE? Lite Touch v současné době nedetekovatelný firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Co se vůbec stane, když má X360 ban ? - přijde se o záruku ? - nejde se připojit na live ? - nejde update Dashboard ? - nejde harddisk ? - nejdou hry ukládat na harddisk a pařit z něj ? - co znamená UNBAN HDD ? Asi už to tu bylo taky 1000000000000x, ale když už se to tu nakouslo.... :-) Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Me by zajimalo,na kolika Boxech testovali LT FW,ze pisete,ze je zase v současné době nedetekovatelný 1.Ano o zaruku prijdes 2. Nejde se pripojit na Live 3.Asi jde,ale nejakym jinym spusobem,nez prez live 4.na Hdd nenainstalujes hru,pozice ukladat jdou 5.Nejde hrat z Hdd 6.Vojebavka aby slo hrat z Hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a to znamená že nebudu moct hrát hry z HDD ani v případě že jsem nedostal ban na HDD. Jakože když ho odpojím, pak dostanu ban, tak taky nepujde nahrávat hry na HDD??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tohle téma je tady už opravdu po milionté :roll: copak je to tak těžké si to tady vyhledat ? :ban: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Lite Touch v současné době nedetekovatelný firmware díky moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 1.Ano o zaruku prijdes2. Nejde se pripojit na Live 3.Asi jde,ale nejakym jinym spusobem,nez prez live 4.na Hdd nenainstalujes hru,pozice ukladat jdou 5.Nejde hrat z Hdd 6.Vojebavka aby slo hrat z Hdd Díky moc, konečně tomu už rozumím...:wohow: Takže mě ze všech těch věcí zajímá vlastně jen bod 6, ale naštěstí ještě BAN nemám....:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 já mám 1,6 lite on a hraju na lvie a v poho uz od vlny banu cca podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 jedn doplnim noticku mimo: kamos se pokusne pripojil ted v utery poprvy od ty vlny na podzim online - a hned ho mel, bananek na nej cekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ban můžeš dostat vždycky, nikdo neví jestli ho nedostaneš vůbec nebo jestli ho dostaneš zejtra/za tejden a nebo jestli tam na tebe už čeká :), banovat nepřestali ... lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
zdarec,zajímalo by mě kdo hraje už po banové vlně s flashem na xbox live? Jestli ještě pořád banujou nebo už to vzdali??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts