Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravím Stahnul sem si F.E.A.R -ten uplně první díl Stahnul sem asi 4 různé verze a ani u jedné mi nejde zvuk:( nevímte co s tím?:( jedu to na HP PAvilion dv5 1110-el ¨ 4gb ram 512 MB Nvidia 9600gt 2 jára procák zkoušel sem i patch 1,08 a nic :( Credits dám když to ppojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Musíš změnit kvalitu zvuku: http://s2.imgupload.cz/img/--/174296/zc26q/zvuk.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 to nepomohlo, já jsem na ntb U ukázek mi to jede ten zvuk, ale nejde ve hře ani v menu, nešlo mi to ani u Perseus Mandate, prostě u žádnýho FEARA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Refresh Fakt nikdo neví ? Mám Windows 7 |Zkusil sem zapojit i repráky, i sluchátka ale zvuk stejně jede jenom u ukázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.