skolni.flakac Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdarec v nabídce této hry jsem objevil možnost "více monitorů - nastavení" a proto jsem se chtěl zeptat jak napojit monitory? jak to udělat na xboxu abych mohl mít více monitorů??? Hledal jsem ale nic jsem nenašel :( Nevíte někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lortenz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 neni to tam spíše myšleno jako split screen??? jinak více monitorů může bejt, když to zapojíš přes A/V kabel a přes HDMI, nevim ale, jak by si s tim xko poradilo, asi by to bylo stejný, jinak nic víc mě nenapadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DHuQE858nk-4 zajímavý :) Nějaký návody jsem našel, ale nikdy jsem to nezkoušel ... http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=215443 http://forums.forzamotorsport.net/forums/post/149118.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jo jo jo. to je ono :) jen ted kouknu jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Neni to tak že ke každýmu monitoru je potřeba jedno xko? Uplně stejně je to i u ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Neni to tak že ke každýmu monitoru je potřeba jedno xko? Uplně stejně je to i u ps3. Vyzera to tak, ze ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 lol tak to se vyplatí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 a podle čeho to tak vypadá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nevidíš že na tom videu mají 3 xka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 5. I am planing to use 1 xbox360 with HD and two xbox360 core systems without HD...will this work?According to Turn10 core systems should work... but there remains the question about upgrades to the game. Opravdu je to pro tři ... //EDIT: Když myslíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jo aha, takže když doma budu mít na stole 3 xka a budu pařit GTA 4 tak to taky rovnou znamená, že GTA rozjedu jen na 3 konzolích najednou? když to tam v tý hře je že to jde na jednom tak to nějak jít musí ne?? OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 :D :D :D chcete hrát na 3 monitorech :D kupte si 3 originálky a 3 konzole :D :D :D ty vole. vy mě dostáváte. Chapi, když o něčem vím ho*no tak se do toho nes*ru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 požívej edit omg ''když to tam v tý hře je že to jde na jednom tak to nějak jít musí ne??'' ten obrázek sedí na tebe de to ale musíš mít 3 xboxy nevidíš na videu? a gta na 3 nerozjedes ma to tam snad napsano v menu moznost vic obrazovek?ne forza ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 :D :D :D chcete hrát na 3 monitorech :D kupte si 3 originálky a 3 konzole :D :D :D ty vole. vy mě dostáváte.Chapi, když o něčem vím ho*no tak se do toho nes*ru tak až to spustíš s jedním xkem na 3 monitory dej vědět jsem docela zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 hej kámo. ty musíš bejt fakt totální ****** (radši cenzura)- jo ty vole. viděl jsem to na videu, tak to musí bejt pravda. jinak to bejt nemůže co o tom rozjetí na 3 monitorech víš? ho*no. Nebo se pletu. Jestli jo, tak mi poraďte pane chtrej, nebo se do toho fakt nes.r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 4 Fryta: a ty až to rozjedeš takhle na 3 xkách tak mi dej taky vědět. To se ale nedočkáme :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 hej kámo. ty musíš bejt fakt totální ****** (radši cenzura)- jo ty vole. viděl jsem to na videu, tak to musí bejt pravda. jinak to bejt nemůžeco o tom rozjetí na 3 monitorech víš? ho*no. Nebo se pletu. Jestli jo, tak mi poraďte pane chtrej, nebo se do toho fakt nes.r když sme u toho co o tom víš ty?? EDIT:no možná kdybch sehnal třetí xko tak to budu mít dřív jak tvoje 1...ale to je jedno hádat se tu s tebou nebudu...až to rozjedeš dej vědět fakt bych to chtěl vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 skolni.flakac muzes nchat tech double postů?nějak my to připomína posthunt ty si kretén (bezcenzury) zalozis topic a ptas se na to...dle videa...dle googlu...dle fora forzy to je pres 3 xka tak na tom asi neco bude VOLE SROVNEJ SI TO V HLAVĚ jednou říkáš to jednou zas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No to si ze mě děláš srandu?! To jsi to nečetl nebo seš tak blbej?! http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=215443 Required: Multiple Xbox 360 game consoles, one per video display. Multiple copies of Forza Motorsport 2, one per video display. _________________________________________ Co je potřeba? XBOX 360 console, jeden na jednu obrazovku Kopie hry Forza 3, jeden na jednu obrazovku. //EDIT: Promazáno a srovnej si to v tý hlavě prosimtě :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 reknu to za nej je deb*l zalozi topic kde se pta jak nato nekdo mu top rekne ukaze da odkaz a on zacne brecet ze o tom vsichni vy hovno a dela jak kdyby on vedel jak nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nyqi Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Zdravím, s kámošema máme dohromady 3x XBOX360 arcade a 3 TV LCD 82... chtěl bysme to jen vyzkoušet na Forza 3 - možnost hry na více obrazovek tam je.. Ale nejde mi do hlavy jak se to má sesíťovat... Neřikejte že to nejde, na 100% vím že to jde, byl jsem v Lipsku na autosalonu a tam to takhle měli, ale v tý době jsem ještě ani nevěděl že budu xbox mít, takže jsem se nekouk jak to maj zapojený :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdarec
v nabídce této hry jsem objevil možnost "více monitorů - nastavení" a proto jsem se chtěl zeptat jak napojit monitory? jak to udělat na xboxu abych mohl mít více monitorů??? Hledal jsem ale nic jsem nenašel :( Nevíte někdo??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.