Ryder3.0 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 takže...dřív mi normálně šlapal monáč na frekvenci 75 HZ ...ted když to dám v ovladačích Nvidie tak mám prostě obraz tak nečitelnej že to hodim zase na nižší...:( pls nevíte co s tím? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 věděl sem že můj problém bude mít velký ohlas :) ....a proto vás žádám ten kdo mi poradí a jeho rada bude fungovat tomu pošlu všecky ty kredity nebo co to je:D stejně nevim k čemu to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 A k čemu potřebuješ 75 prosimtě? Zkus přeinstalovat ovladače grafické karty a vyzkoušet monitor na jiném PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nemohlo by to bejt tím že už to nemám přes VGA kabel ale přes DVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
takže...dřív mi normálně šlapal monáč na frekvenci 75 HZ ...ted když to dám v ovladačích Nvidie tak mám prostě obraz tak nečitelnej že to hodim zase na nižší...:( pls nevíte co s tím? děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.