Kapr Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Cus...koupil jsem si asi pred rokem Steam tady na CF...normalne fungoval vsechno slo...kdyz jsem si ted vzpomel ze ho mam a nainstaloval jsem si steam a zadal jmeno a heslo vyhodilo mi to tuhle chybu-steam account has been disabled co to jako ma bejt????muzu je nejak kontaktovat proc mi ho vypli nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 1) Někdo ti ho hacknul 2) Používal jsi cheaty 3) Chyba u steamu - Já bych tipoval to první. Pročti si tyto diskuze a snad se tam něco dozvíš : http://www.hlfallout.net/topic/35859-steam-account-has-been-disabled/ Taky přečti toto ! : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?threadid=138233 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5406-WFZC-5519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 JO...dik..no nic....btw muze to bejt taky tim ze sem tam mel hru ktera tam byt nemela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 JO...dik..no nic....btw muze to bejt taky tim ze sem tam mel hru ktera tam byt nemela? Jako že jsi si tam přidal Non-Steam hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 BAN to nebude. Ten ti neznemožní přístup do účtu. Pokud chceš kontaktovat STEAM podporu o navrácení účtu, budou po tobě vyžadovat vyfocení krabičky s DVD kde bude i ten kód. RodriguezTwiggy: A ano, do klienta si můžeš přidávat jakékoliv non-steam hry a spouštět je přes STEAM klienta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Krabicku nemam...kupoval jsem to tady pres CF....no jako non steam nemyslim...proste to byl steam ucet a na tom orange box...jenze ja si mohl stahnout i counter strike source ktery tam nebylo....a normalne to fungovalo pres steam jako origos...jenze nevim jak se to mohlo stat nebo tak....dyt to prece nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 RodriguezTwiggy: A ano, do klienta si můžeš přidávat jakékoliv non-steam hry a spouštět je přes STEAM klienta. Jo to já vím. Já jsem se ho jenom ptal, protože jsem nepochopil tu jeho otázku. Máš pravdu BAN ti neznemožní přihlásit se, ale nedovolí ti hrát online.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ano ppoužíval jsi cheaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ano ppoužíval jsi cheaty. ??a jak to muzes vedet?cheaty sem nepouzival...a kdyz uz tak na non steam verzi..a to uz bylo potom...a hlavne podle toho co tu pisou ostatni kdybych pouzival cheaty bych dostal BAN a snad bych se mohl prihlasit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je možnost že na STEAMU udělali chybu ale budou po tobě opravdu chtít foto krabičky s kódem. Další možnost je že tě obechcal ten prodejce a to tak, že napsal na STEAM, že mu někdo ukradl STEAM a jaké důkaz poslal právě vyfocenou krabičku - tzn. tobě vypnou účet a on si může kód registrovat na jinym. Až budeš příště kupovat Steam, nech si poslat i krabičku.. I když když to koupíš online po STEAMU tak po tobě nemůžou chtít krabičku, ale jen to číslo... EDIT: a co si pamatuju tak prodej steam účtu je proti jejich smluvním podmínkám - tzn. se nezmiňuj o tom že ti ho někdo prodal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je možnost že na STEAMU udělali chybu ale budou po tobě opravdu chtít foto krabičky s kódem.Další možnost je že tě obechcal ten prodejce a to tak, že napsal na STEAM, že mu někdo ukradl STEAM a jaké důkaz poslal právě vyfocenou krabičku - tzn. tobě vypnou účet a on si může kód registrovat na jinym. Až budeš příště kupovat Steam, nech si poslat i krabičku.. I když když to koupíš online po STEAMU tak po tobě nemůžou chtít krabičku, ale jen to číslo... EDIT: a co si pamatuju tak prodej steam účtu je proti jejich smluvním podmínkám - tzn. se nezmiňuj o tom že ti ho někdo prodal:D tak jako me je to celkem jedno :)..ale tak aspon mel clovek radost ze ma neco koupeny kdyz to bylo celkem za levno...a myslim ze ten clovek co mi to prodal by tohle urcite neudelal :)... jinak nevim:Dmozna to bude taky asi tim ze sem to mel kapanek hacknuty tim crack steamem nebo co...:Doni psali ze si muzes stahovat jakou chces hru....ale nejak to neslo..no ale pak kdyz sem mel tenhle origos..tak to najednou slo(proto sem mel to CS:S):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.