Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Steam ucet-steam account has been disabled

Kapr

Recommended Posts

Cus...koupil jsem si asi pred rokem Steam tady na CF...normalne fungoval vsechno slo...kdyz jsem si ted vzpomel ze ho mam a nainstaloval jsem si steam a zadal jmeno a heslo vyhodilo mi to tuhle chybu-steam account has been disabled co to jako ma bejt????muzu je nejak kontaktovat proc mi ho vypli nebo co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Někdo ti ho hacknul

2) Používal jsi cheaty

3) Chyba u steamu

- Já bych tipoval to první. Pročti si tyto diskuze a snad se tam něco dozvíš : http://www.hlfallout.net/topic/35859-steam-account-has-been-disabled/

Taky přečti toto ! : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?threadid=138233

Odkaz ke komentáři

BAN to nebude. Ten ti neznemožní přístup do účtu. Pokud chceš kontaktovat STEAM podporu o navrácení účtu, budou po tobě vyžadovat vyfocení krabičky s DVD kde bude i ten kód.

RodriguezTwiggy: A ano, do klienta si můžeš přidávat jakékoliv non-steam hry a spouštět je přes STEAM klienta.

Odkaz ke komentáři

Krabicku nemam...kupoval jsem to tady pres CF....no jako non steam nemyslim...proste to byl steam ucet a na tom orange box...jenze ja si mohl stahnout i counter strike source ktery tam nebylo....a normalne to fungovalo pres steam jako origos...jenze nevim jak se to mohlo stat nebo tak....dyt to prece nejde ne?

Odkaz ke komentáři

RodriguezTwiggy: A ano, do klienta si můžeš přidávat jakékoliv non-steam hry a spouštět je přes STEAM klienta.

Jo to já vím. Já jsem se ho jenom ptal, protože jsem nepochopil tu jeho otázku. Máš pravdu BAN ti neznemožní přihlásit se, ale nedovolí ti hrát online....

Odkaz ke komentáři

Je možnost že na STEAMU udělali chybu ale budou po tobě opravdu chtít foto krabičky s kódem.

Další možnost je že tě obechcal ten prodejce a to tak, že napsal na STEAM, že mu někdo ukradl STEAM a jaké důkaz poslal právě vyfocenou krabičku - tzn. tobě vypnou účet a on si může kód registrovat na jinym.

Až budeš příště kupovat Steam, nech si poslat i krabičku..

I když když to koupíš online po STEAMU tak po tobě nemůžou chtít krabičku, ale jen to číslo...

EDIT: a co si pamatuju tak prodej steam účtu je proti jejich smluvním podmínkám - tzn. se nezmiňuj o tom že ti ho někdo prodal:D

Odkaz ke komentáři

Je možnost že na STEAMU udělali chybu ale budou po tobě opravdu chtít foto krabičky s kódem.

Další možnost je že tě obechcal ten prodejce a to tak, že napsal na STEAM, že mu někdo ukradl STEAM a jaké důkaz poslal právě vyfocenou krabičku - tzn. tobě vypnou účet a on si může kód registrovat na jinym.

Až budeš příště kupovat Steam, nech si poslat i krabičku..

I když když to koupíš online po STEAMU tak po tobě nemůžou chtít krabičku, ale jen to číslo...

EDIT: a co si pamatuju tak prodej steam účtu je proti jejich smluvním podmínkám - tzn. se nezmiňuj o tom že ti ho někdo prodal:D

tak jako me je to celkem jedno :)..ale tak aspon mel clovek radost ze ma neco koupeny kdyz to bylo celkem za levno...a myslim ze ten clovek co mi to prodal by tohle urcite neudelal :)...

jinak nevim:Dmozna to bude taky asi tim ze sem to mel kapanek hacknuty tim crack steamem nebo co...:Doni psali ze si muzes stahovat jakou chces hru....ale nejak to neslo..no ale pak kdyz sem mel tenhle origos..tak to najednou slo(proto sem mel to CS:S):D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu