lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 někde jsem slyšel že když dam že bydlim v ČR tak dostanu ban je to pravda???a že jde live jen na když dam když dam united kingom a na něměcke.a ješte jsem slyšel že live v ČR NEni udělanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Myslím si že s tím Banem to není pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 V ČR Live není, ale za to, že jsi regnutej pod jinou zemí nedostaneš ban, sice se to říká, ale já jsem o žádnym konkrétnim člověku neslyšel, může to bejt jen výmluva MS, když omylem dali ban týpkovi, co jel origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak jde live v naši zemi?? tak nemusi byt že bydlim v united kingom tak tam mužu dat že bydlim v česke republice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak jde live v naši zemi?? tak nemusi byt že bydlim v united kingom tak tam mužu dat že bydlim v česke republice?? Jestli hrajes origo tak si muzes dat UK a nedostanes ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a když dam ČR tak dostanu ban??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ne! :roll: můžeš si laskvě přečíst co jsem psal :blink: Pro ČR Live neni, takže se pod něj ani registrovat nemůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak diky dam si UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnz Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jojo tohle sou jen kecy sonyboyu vetsinou "slysel sem ze kamos ma kamose kteryho kamos..." jinak microsoft bany za registraci na jinou zem opravdu nedava...ale to se tu uz resilo dostkrat myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ano, je spoustu lidí, co říkají že znají, někoho, kdo zná někoho atd. ... Ale neviděl jsem zatím nikoho, kdo by napsal, že se mu to stalo. Takže to Microsoft zřejmě nedělá a snad ani dělat nebude :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 a když dam ČR tak dostanu ban??? Jestli nahodou clovek nemyslel neco jineho... Ucet pro LIVE si musis zaregistrovat treba v UK, ale podle meho nazrou mel lubosek na mysli i regionalni nastaveni konzole... Jestli muze byt CR! Protoze u nekterych her pokud neni region CR tak nejedou CZ titulky! Viz treba Viva Pinata atp. Mam pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ale zas když máš nastavenou čr tak myslím live nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Registrace LIVE: Xbox 360 LIVE: UK nebo US Nastavení země v konzole: Česká republika Dostanu BAN? NE Dostanu BAN za registraci pod UK či US? NE Můžu se registrovat v LIVE pod ČR? NE, není to možné (ani vás to dál nepustí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ucet pro LIVE si musis zaregistrovat treba v UK, ale podle meho nazrou mel lubosek na mysli i regionalni nastaveni konzole... Jestli muze byt CR! Takze jsem mel pravdu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 BAN nikdo kdo hraje origo a je regly pod US treba, nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
někde jsem slyšel že když dam že bydlim v ČR tak dostanu ban je to pravda???a že jde live jen na když dam když dam united kingom a na něměcke.a ješte jsem slyšel že live v ČR NEni udělanej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.