lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 1.na stahovane hry potřebuju flashlou mechaniku nebo mi stači ta originalni??? 2.co potřebuji abych si mohl stahnout demo hry na livu stači mi silver učet?? 3.naco jsou ty xbox pointy??? 4.naco jsou ty xbox měsičniky?? pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazwor Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 1. potřebuješ flashlou, ale stačí ti na to ta originální :cheesygrin: (Prostě stačí ta, co už v xboxu je, pošle se flasherovi, který ji flashne a pošle zpět, ale bez této úpravy stažené hry nepojedou) 2. na některé dema potřebuješ GOLD, ale najdeš na stažení i dema, na který ti stačí SILVER 3. za pointy si kupuješ různý přídavky do her (mapy, DLC, arcade hry,...) 4. je to vlastně rošíření live účtu na GOLD. Existují kromě měsíčních kupónů i čtvrtroční a roční. Slouží především k hraní her online (multiplayer). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a ktere dema se stahuji přes gold učet a ktere zas přes silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 nová přes gold a po určité době to pujde i přes silver... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
1.na stahovane hry potřebuju flashlou mechaniku nebo mi stači ta originalni???
2.co potřebuji abych si mohl stahnout demo hry na livu stači mi silver učet??
3.naco jsou ty xbox pointy???
4.naco jsou ty xbox měsičniky??
pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.