oblivionrpg Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Hehe :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecus Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 je starý asi 4měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No já to tady nikde neviděl, tak třeba to někdo odcení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 jo to znam :D curin starej takhle triznit sve psp i kdyz go se mi nak moc nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 lol toe mazec ... jak to namaže maslem :D a rve to tam :D ..... luxusni video .. ale toho PSP je mi lito :( .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Hezký video,třeba Sony pochopí,že by se měla vrátit k UMD diskům,když to pak cuchá nervy lidem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Podle názvu jsem myslel, že tady bude nějaký info o tý přídavný mechanice ke GO! od Logitechu a ono tohle :roll:, jak se tomu můžete smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Podle názvu jsem myslel' date=' že tady bude nějaký info o tý přídavný mechanice ke GO! od Logitechu a ono tohle :roll:, jak se tomu můžete smát[/quote']Přesně tak :D Tenhle topic přesouvám do ostatních diskuzí a tam si spamujte jak chcete :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Přesně tak :D Tenhle topic přesouvám do ostatních diskuzí a tam si spamujte jak chcete :P Spíš bys to měl přesunout do tutorialů. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.