kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak tedkyns jsme objevil skvelou zpravu a to ze mnr mod nation racers miri i na psp mrknete sem: http://www.sector.sk/novinka/52153/modnation_racers_meri_aj_na_psp.htm Co na to rikate?Ja sem hodne nadsenej protoze na ps3 to bylo suprovy a parim to taky obcas a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 pytýýýýčo vypadá to dost hustě to já xboxák bohužel nikdy neokusim :( leda bych si koupil ještě ps3 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 pytýýýýčo vypadá to dost hustě to já xboxák bohužel nikdy neokusim :(leda bych si koupil ještě ps3 :lol: kup kup kup !!!!! :lol: a budem parit fifu po netu :-* to se vyplati ver mi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.