Skopi1468624461 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 cuss hale v mc donalds jsem se pripojil na wifinu nejak okolo 35%,a tady u me doma jako jsem si nasel nejakou sit zdarma a ma to pres 50% a nepripojim se cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G.I.S.M. Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Asi proto ze v McShitu je wifi free a doma si nasel wifi ktera je nekoho a ten nekdo ji ma zaheslovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skopi1468624461 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Asi proto ze v McShitu je wifi free a doma si nasel wifi ktera je nekoho a ten nekdo ji ma zaheslovanou. ne ta sit neni vubec zaheslovana je to normalne verejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G.I.S.M. Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Zkus tu sit projet pres Network Setings/Infrastructure Mode/ .Zkus ji nejdriv odstranit a pak manualne pridat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M@RKU- Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 musíš mít víc jak 90% omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 musíš mít víc jak 90% omg Nemusí ! omg si piš doma když nevíš tak nepiš vůbec ! Minimum na kterém mi najížděli stránky je 25% pak už to moc nejelo,možná má zaplou filtraci adres takže se nepřipojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Taky jsem se doma připojil v pohodě na 30%...A pak jsem taky doma našel nějakou Wifi s 80%,neměla zabezpečení(None) a nebyl jsem schopen se k ní připojit...Takže možná ten filtr adres nebo něco takovýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skopi1468624461 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 hale a jak vipnu ty filtraci adres? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pokud to není tvoje síť,tak asi nijak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Skopi1468624461
cuss hale v mc donalds jsem se pripojil na wifinu nejak okolo 35%,a tady u me doma jako jsem si nasel nejakou sit zdarma a ma to pres 50% a nepripojim se cim to muze byt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.