KOSScz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Ahej. chtěl bych se zeptat. Ja mam wifi TP-LINK a mam ho asi 5 metru od pc. A mam přijmač na usb taky TP-LINK.. A mi to piše že mam *STAV:Dobý.* ale měl by tam byt stav výborný. ne?? a je to asi přes 1-2 zdi. nevite co stim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 TP-Link bych moc nedoporučoval jako adaptér.... měl jsem ho asi půl roku, pak mi zničeho nic zdechl. ted mám d-link a to je kvalita. signál mooc dobrý. Kvalita signálu nezáleží jen na vzdálenosti, ale taky na kvalitě antény, okolí atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Aha. ok dík. a za kolik bych asi koupil ten d-link?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jako já ti neradím aby sis koupil nový wifi dongle, ale jen říkám že D-Link je kvalitnější oproti TP-Linku, který jsem měl. Zkus si první nějaký jiný adaptér, a jestli bude signál pořád jen " dobrý " tak máte buď ocelové zdi :D nebo je chyba v routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 já mám huawei od O2 a taky docala slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ok dík :-DDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahej. chtěl bych se zeptat. Ja mam wifi TP-LINK a mam ho asi 5 metru od pc. A mam přijmač na usb taky TP-LINK.. A mi to piše že mam *STAV:Dobý.* ale měl by tam byt stav výborný. ne?? a je to asi přes 1-2 zdi. nevite co stim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.