sysa Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 na paměťové kartě v PSP ( 8gb) se mi objevila složka o velikosti 32 gb. A nejde mi smazat. Ani přes počítači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Naformátovat kartu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysa Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mám to očipovaný. Nebudu to muset znova čipovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Očipovat ? wtf ? ... Jestli máš plnohodnotný CFW (flashnutelnou desku) tak samozřejmě, že nebudeš muset. Pokud jedeš přes chickhen - tak ten budeš muset nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysa Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Přes Chickhen .... nahodit? postačí když si to zálohuju? ten chickhen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Chickhen ? Ano, ty soubory pokud nemáš v Pc zálohuj, poté naformátuj a znova nahoď chickhen. http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysa
na paměťové kartě v PSP ( 8gb) se mi objevila složka o velikosti 32 gb. A nejde mi smazat. Ani přes počítači.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.