sysa Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 na paměťové kartě v PSP ( 8gb) se mi objevila složka o velikosti 32 gb. A nejde mi smazat. Ani přes počítači. Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 Naformátovat kartu ? Citovat
0 sysa Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 Mám to očipovaný. Nebudu to muset znova čipovat? Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 Očipovat ? wtf ? ... Jestli máš plnohodnotný CFW (flashnutelnou desku) tak samozřejmě, že nebudeš muset. Pokud jedeš přes chickhen - tak ten budeš muset nahodit Citovat
0 sysa Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 Přes Chickhen .... nahodit? postačí když si to zálohuju? ten chickhen? Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 Chickhen ? Ano, ty soubory pokud nemáš v Pc zálohuj, poté naformátuj a znova nahoď chickhen. http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat
Otázka
sysa
na paměťové kartě v PSP ( 8gb) se mi objevila složka o velikosti 32 gb. A nejde mi smazat. Ani přes počítači.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.