consolemaster Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Chtel bych se zeptat jak muzu zistkat achievementy na pc?Potrebuju originalni hru nebo se musim registrovat?Kdyz tak odkaz. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Chtel bych se zeptat jak muzu zistkat achievementy na pc?Potrebuju originalni hru nebo se musim registrovat?Kdyz tak odkaz.Dík Na pc není žádný systém typu xbox live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 consolemaster Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 tady jsem se dival a on dostal. tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pečivo Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Musíš si na to stáhnout klienta Windows-LIVE a zaregistrovat se tam.Ale aby ti to šlo ,musíš mít aspoň jednu originální hru,která to podporuje, aby ti potvrdili účet. Mě to tak funguje, mám originál GTA IV. a u Colin Mcrae Dirt už se přihlásím na účet vytvořený z GTA a automaticky se mi zobrazí archievementy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 vím o něčem, musíš mít origo. hry, které mají označení games for windows, a tam pak něco máš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pečivo Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 No to je právě ten Windows Live ,ale nemusíš mít origo všechny abys měl archievementy... Ale třeba zas u Falloutu 3 mě to ,jelikož ji nemám orig., nejde uložit, protože se ti ukládá vlastně na ten účet Windows LIVE, takže na .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
consolemaster
Chtel bych se zeptat jak muzu zistkat achievementy na pc?Potrebuju originalni hru nebo se musim registrovat?Kdyz tak odkaz.
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.