CHheVvy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Chtěl bych vědět jestli u her : Dantes Inferno, Star Wars Sith Edition, DarkSiders a NFS Shift. Jak dlouho se tak zabavím u jedné z nich jsem docela dobrej hráč a hry rychle dohraju tak někdo kdo tyto hry měl a dohrál je jak dlouho mu to trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Chtěl bych vědět jestli u her : Dantes Inferno, Star Wars Sith Edition, DarkSiders a NFS Shift. Jak dlouho se tak zabavím u jedné z nich jsem docela dobrej hráč a hry rychle dohraju tak někdo kdo tyto hry měl a dohrál je jak dlouho mu to trvalo To by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Hrál jsem Star Warsy původní edici na Wii a PSP a hrál jsem to asi 6-7 h a to jsem si to ještě užíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 NFS Shift dohraješ tak za 10-12 hodin, ale to je pouze po titulky, pokud budeš chtít dát platinovku, tak počítej tak s 30-40 hodinama, sice platinu ještě nemám, ale četl jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ty Shifty pocitej na platinu prumerne tak 60 hodin. Vsechny potrebne medaile zaberou opravdu hodne casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marous Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Darksiders,dohrano za 15hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Chtěl bych vědět jestli u her : Dantes Inferno, Star Wars Sith Edition, DarkSiders a NFS Shift. Jak dlouho se tak zabavím u jedné z nich jsem docela dobrej hráč a hry rychle dohraju tak někdo kdo tyto hry měl a dohrál je jak dlouho mu to trvalo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.