Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

win nechce načist psp pls help

izzy

Otázka

pprosim o pomoc windovs mi nechce načist psp. normalně když dam usb connection tak mi zazni ton že jsem tam neco připojil ale když najedu na tento počítač tak tam nemám jednotku F (psp) ale když si spustim třeba psp video 9 a zkusim překopirovat video tak se uplne v pohodě překopiruje. myslite že jsem si to nejak ve winech nevědomě zakázal??čím myslite že to může být??? děkuju za každou pomoc

EDIT: i pomoci přikazovyho řádku se dostanu na F: (psp). Takže nbych mel neco ve winech pokaženyho??co myslite?

Jo a sry že jsem založil tenhle topic docela mě to štve že to nefunguje a nikdo mi naq muj topic par otazek neoidpovidal!! kdyžtak to potom smažte ale až potom co mi někdo poradi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no když najedu do spravce zařizeni tak tam sice otazničky mám ale k něčemu jinymu a když dam diskove jednotky tak mi to to psp načte nechce mi jen načist v tento počitač ještě zkusim total comander jestly tu jednotku najde

edit: tak total comander mi to v pohodě najde a mužu uplne v klidu kopirovat všechno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu