houba139 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 cau mam problem...bracha odjel na tyden pryc a vzal mi bednicky, ale mam tady origo sluchatka a chci se zeptat jestli mi normalne pujde zvuj kdyz to zapojim do ovladace. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Myslíš ten origo headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ano................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Podle mě ti to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nepujde jestli se nepletu tak ty sluchatka jsou jen na komunikaci, zvuk z her neuslysis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nepujde sou jen na komunikování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Už jsme to tu řešili, ale nemůžu ten topic najít, je to jen pro komunikaci //EDIT: http://console-forum.net/showthread.php?t=64092&highlight=headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ok dik, skoda no:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
cau mam problem...bracha odjel na tyden pryc a vzal mi bednicky, ale mam tady origo sluchatka a chci se zeptat jestli mi normalne pujde zvuj kdyz to zapojim do ovladace. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.