CHheVvy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mám takový problém kamkoli se připojím tak mě to vykopne a napíše tohle viz. obrázek http://img16.imageshack.us/i/beznzvurf.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nejspis ti to brani nejaka aplikace,nemas treba zaplej xray nebo neco podobnyho? anebo chyba muze byt způsobená programy, které nějakým způsobem zasahují do grafiky ve hře, např. různé většinou neoficiální ovladače nebo programy na měření FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Stiahni si z netu pbsetup.zip a tam zadaj cestu k CoD4 , potom updatni PB a malo by ti to ísť ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 už je to vyřešené, díky ale všem, vadilo tomu že jsem měl zaplej steam což nechápu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wii.master-er Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ja mam tky problem v tom samem,ale objevuje se mi tam : key code is use... to nechapu,mam windows 7 jen jestli je v tom naky rozdil nez v xpčkách poradte pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ja mam tky problem v tom samem,ale objevuje se mi tam : key code is use... to nechapu,mam windows 7 jen jestli je v tom naky rozdil nez v xpčkách poradte pls... Jestli nemáš originál (jako že asi ne) tak si změn key na jinej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 nevím proč tomu vadil steam valim CoD4 každej den a STEAM zaplej non-stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.