vaok Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 cau jsme novacek na xbox 360 chtel bych jse zeptat stahnul jsme hru cod MW ma okolo 6 gb a potrebuji poradit jak to mam vypalit aby mi to fungovalo ?? dekuji za vsechni odpovedi :roll: thx kazdemu kterej napise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 mrkni do tutorialu tam mas jak se to vypaluje a musis mit flashnutej xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Přečti si topic ro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 mrkni do sekce věnouvanou pro x360 tam vše máš jsou tam návody jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 flesnuty xbox mam ale chci mit all hry na dvd a prave jsem to tam nenasel ja vypalit 6 gb dvd :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Musíš mít DVD DL (Double Layer), tam se vejde asi 8,4 GB, tak co řešíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ha takze staci koupit http://www.alza.cz/dvd-r-dual-layer-d108453.htm a cod6 pobezi bez problemu jo ??.ú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jop ... většina her má přes 5 GB, takže budeš pálit stejně jen na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ok diky za info promin te ale jsem zacatecnik :/ tajze jse v tomhle nevyznam raci jse zeptat .) thx tam all mate prosim lock/smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vaok
cau jsme novacek na xbox 360
chtel bych jse zeptat stahnul jsme hru cod MW ma okolo 6 gb a potrebuji poradit jak to mam vypalit aby mi to fungovalo ?? dekuji za vsechni odpovedi :roll:
thx kazdemu kterej napise
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts