devaa Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ahoj, stahujete někdo odtud? Mám problém, že jsem tam registrován. A když chci zobrazit nějaké linky, z megaupload nebo RS, tak mi to píše že to je jen pro registrované uživatele. Mužu tam tahat jenom torenty. Přímé odkazy odtam nevytáhnu. Nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 a jsi určitě aji přihlášen ? uz se mi to par krát stalo že sem nebyl a nemohl jsem se tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Už jsem na to přišel. Když jsem přihlášenej na hlavní stránce tak to nestaší. V te nové stránce co se pak otevře se člověk musí přihlásit znova. ALe login tam nikde není. MUsí dát přidat přízpěvek a ono to člověka pak p příhlášení přizve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jj musis byt loglej na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jj musis byt loglej na foru Presne tak...musi byt 2 registrace......jak na hlavni strane, tak na foru:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a ty hry od nich fungují na softmodu ? oni tam něco píšou jen o vypálení na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jisteze...softmod je podminkou.....pripadne chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 já myslel jestli vám to někomu přímo funguje od nich, právě že tam píšou funguje na chip verzi, ale asi je to jedno, funguje to tedy i na soft (který mám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Bud klidny ...hru stahnes a urcite pujde...jakou hru mas presne na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 spíš jsem koukal co tam je a jestli to mají na Megauploadu, hledal jsem nějaký tenis nebo Maria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Neco malo je tu : http://www.stahujvse.cz/index.php/board,71.0.html se tam zkus podivat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Zdarec, taky vám teď v poslední době vůbec nejde espalwii. Už to trvá tak 3 týdny vůbec nevím co se dějě. Skončilo, zavřeli to? Nevíte někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 jj přesně tak i espalds nejde taky nwm co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.