m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 :bash::bash::bash::bash: Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem. :bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 :bash::bash::bash::bash: Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem. :bash::bash::bash::bash: tobe to nejde ukladat??ale hrat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jj nejde ukládat ale hrát de víš jk na to???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jj nejde ukládat ale hrát de víš jk na to???? ty jo jako vubec...me to jde ukladat normalne taky mam waret...a jak to spoustis?mas tam to windows live?zkus si stahnout crack od razora 1911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No jasny přesto to spouštím RAZOR 1911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No jasny přesto to spouštím RAZOR 1911 jo aha no to nevim ja spustim taky tak a ukladat to jde...kdyz ti nabihaj loga prihlasi te to na windows live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No ono se m to ptá jestli se chci přihlásit ale já dam ESC protože vím že to nejde a když se přhlásim tak mi to píše že mám neplatnej Key Number. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 No ono se m to ptá jestli se chci přihlásit ale já dam ESC protože vím že to nejde a když se přhlásim tak mi to píše že mám neplatnej Key Number. jo aha tak to nevim....vim ze byl tenhle problem kdyz ta hra vysla na PC ale ted uz je to snad osefovany..ale fakt nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nevadí snad jsem někdo napíš kdo to měl taky nebo má já se na to ještě kouknu jinak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jinej crack,nejlépe od razora s tim patchem 1.0.4.0 ,starý cracky neuměli ukládat pozice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.