Mr Crazy Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Zrovna zítra si jedu pro PSP co má na krabici J. A podle topicku pro začátečníky je právě toto písmeno nepotvrzeně 2.70. Má s tím někdo skušenost jaký je to fw? jde mi o to jestli to nebude vyšší jak 2.8. díky za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Zrovna zítra si jedu pro PSP co má na krabici J. A podle topicku pro začátečníky je právě toto písmeno nepotvrzeně 2.70. Má s tím někdo skušenost jaký je to fw? jde mi o to jestli to nebude vyšší jak 2.8. díky za odpovědteoreticky to mozny je, ze tam bude vyssi FW nez 2.80, ale prakticky.......:) ne nevim, nejlepsi je je poprosit, jestli by ses na to PSP nemohl kouknout, ale pochybuju, ze to rozbalej..normalne bez do toho, myslim, ze tam bude 2.71 a kdyby tam byl vyssi nez 2.80, tak rpijed do svitav a udelam ti down;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Takle-s kamosem jsme v tom samym obchode kupovali PSP taky s J na krabici a mel tam 2.60 . Myslite si ze pod oznaceni J muze byt vic Fw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 teoreticky to mozny je, ze tam bude vyssi FW nez 2.80, ale prakticky.......:) ne nevim, nejlepsi je je poprosit, jestli by ses na to PSP nemohl kouknout, ale pochybuju, ze to rozbalej..normalne bez do toho, myslim, ze tam bude 2.71 a kdyby tam byl vyssi nez 2.80, tak rpijed do svitav a udelam ti down;)jeste otazka: tys mel na krabici J nebo jen uvazujes nahlas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Tak jsem si do toho shopu volal a je to 2.60 takže klidně dejte LOCK. A dík všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 jeste otazka: tys mel na krabici J nebo jen uvazujes nahlas?jen jsem uvazoval nahlas;)..ja jsem mel na krabici G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Tak jsem si do toho shopu volal a je to 2.60 takže klidně dejte LOCK. A dík všem vies pouzivat EDIT ? asi ne ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Zrovna zítra si jedu pro PSP co má na krabici J. A podle topicku pro začátečníky je právě toto písmeno nepotvrzeně 2.70. Má s tím někdo skušenost jaký je to fw? jde mi o to jestli to nebude vyšší jak 2.8. díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts