Crow1468623434 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Mám jiný problém, HDD jsem si Unbannuval že můžu i nahrávat hry na HDD i profil dle návodu je funkční na NEW xku, ale když se chci připojit na Xlive tak mě to hlásí že je profil rozdílný a nepustímě to na live. Help pls nahrál jsem přes 19 000 od Banu a jestli o ně přijdu tak si ublížím Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Co ti o přesně píše? Jak jsi dělal unban HDD? // Hlašku vidim v PM, s timhle zkušenost nemam, zkusim pohledat ... Citovat
Crow1468623434 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 Unban HDD abych mohl instalovat HRY na HDD a pak jsem se vrhnul dle popisu na ten profil. Je možný že tím že jsem unabnul HDD. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Unban jsi udělal přes JTAG a nebo aktualizací na NXE 9199. S timhle ti moc nepomůžu, může to být čimkoli. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Jako nejlepší řešení vidim obnovit profil přes Recovery Gamertag a nechat si zálohu neobnovenýho. Nebo si založit novej účet pro online hraní a starej si nechat pro OFF. Jsou to jenom Gčka, nic z toho nemáš. Citovat
3FF3CT Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 Ahoj chci se zeptat, jestli nemůžu řeskočit bod číslo 3, tedy získání achievementu na xku, mám totiž ten problém, že xko má rrod a čekám až mi přijde nový, chci to zkusit tímhle návodem, ale nevím jestli bych nemohl vynechat ten 3. bod, odpověz prosím, dík. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 Pokud už jsi nějaký Ajch získal před tím, tak by to mělo jít i bez 3. bodu. Citovat
3FF3CT Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 Pokud už jsi nějaký Ajch získal před tím' date=' tak by to mělo jít i bez 3. bodu.[/quote'] Ahoj, dík za super rychlou odpověď :) Zatím jsem se to sám dočetl z linku, který jsi napsal v úvodu návodu :) Citace: I would suggest either just playing a game a lil or getting an easy achievement to test. Citovat
3FF3CT Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Hele, já mám takovej problém, profil jsem obnovil a funguje OK, ale když chci hrát nějakou hru, od který mám save ze starý konzole, tak mi každá hra píše, že save je Corrupted a ať ho smažu abych mohl pokračovat.. :( Prosím pomoc mám asi 40 her kde jsem v 70%-90% kompletace :( P.S.Sorry za DP ale chci aby si toho někdo všiml Citovat
burkys Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2010 Zdravim chtel bych se zeptat zda muzu po recover gamertag jit znovu na Live a nedostanu opet ban dik. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2010 Zdravim chtel bych se zeptat zda muzu po recover gamertag jit znovu na Live a nedostanu opet ban dik. Kvůli účtu ban nedostaneš. Pokud tam pujdeš d neflashnutou konzolí, ban nedostaneš určitě. Pokud s flashnutou, ban ti hrozí - ne za účet, ale za to, že máš flash. Citovat
burkys Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 Zrejme jsem to spatne napsal myslel jsem kdyz dostanu Ban koupim novou konzoli bez banu a obnovim svuj profil pres recover gamertag zda muzu opet na Live s tim profilem ktery dostal Ban nebo jestli musim vytvorit novy profil. Citovat
Nanaki Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 Spíš sis špatně přečetl odpověď Kennyho. Napsal, že kvůli účtu se nebanuje. Konzole má ban, účet je v pořádku. Citovat
burkys Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Aha tak to se omlouvam jinak dik moc za info. A jeste pls kdyz dostanu BAN a zabanuje se mi HDD necham udelat unban muzu s nim pote opet na LIVE na nove konzoli bez banu nebo ne ? Jinak moc dik. Citovat
Nanaki Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Ban je na konzoli, ne na HDD. HDD jde přehodit zcela bez problémů, jen je třeba použít "Recovery Gamertag", protože GT přenést ze zabanované konzole nejde. Ale to asi víš. Unban si nemusíš dělat, není to k ničemu. Citovat
radekmartinak Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2010 Ahoj, koupil jsem zabanovanou konzoli s HDD. Na novym X360 S mi to pise curoupted profil. Kdyz to upravim podle navodu tak mi zustane jen gameskore nebo budu mit i veskery sejvy z her? Nerad bych je hral zase vsecky znovu. Poradite? Diky :) Citovat
tejklin Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 když se profil upraví podle návodu a dá do nové konzole a na banute už nikdy nebude přihlášen, mužu se s takovým profilem připojit na live?? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Ahoj, koupil jsem zabanovanou konzoli s HDD. Na novym X360 S mi to pise curoupted profil. Kdyz to upravim podle navodu tak mi zustane jen gameskore nebo budu mit i veskery sejvy z her?Nerad bych je hral zase vsecky znovu. Poradite? Diky :) Savy a profil jsou jiný soubory ... savy jsou vázaný na profil, takže pokud překopíruješ savy a obnovený profil na nový HDD, bude vše fungovat jako před tím. když se profil upraví podle návodu a dá do nové konzole a na banute už nikdy nebude přihlášen, mužu se s takovým profilem připojit na live?? Těžko říct ... spíš ne, ale neriskoval bych to. Citovat
tejklin Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Těžko říct ... spíš ne, ale neriskoval bych to. Já si to právě myslím taky, že za ty bezvýznamný Gcka to nestojí :). a pokud si recovernu gamertag a podaří se mi na nový xko nacpat savy ze starýho, že se ukazují normálně pod názvem meho profilu a ne jako corupted tak by měli pak fungovat?? zatim nemužu vyzkoušet protože nový xko zatim není flashnuté (stare ban). Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Savy tim banem nejsou nijak postihnutý, ale jsou vázaný na ID profilu (každý save má v sobě uložené ID profilu, pod kterým byl uložený), takže pod jinym profilem bez úpravy nepoběžej. Pokud bys profil nechtěl obnovovat, ale savy by sis chtěl zachovat, dalo by se to vyřešit přepsáním starého "zabanovaného" ID profilu v savu na nové ID profilu, který vytvoříš na nový konzoli, ale to taky neni 100% řešení rizika banu. Na druhou stranu, za tohle bys měl dostat jen ban na profil (ne na konzoli) a to ještě jen v krajním případě. Citovat
Jokeros Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Ked nemam Hdd,len memorycard a usb tak potom ako nato? Citovat
toro Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Ked nemam Hdd,len memorycard a usb tak potom ako nato? Z toho co jsi napsal není jasné , co vlastně potřebuješ . Chceš obnovit profil a nebo zachránit savy ? Citovat
Jokeros Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Ide o obnovenie profilu lebo pise corrupted profile.Syn prenasal zo svojho usb profil do jeho xboxu a od vtedy pise corrupted profile a neviem co stym. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.